Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Zostałem oszukany klepałem się z szymonem i miało być na oddawanie Policjant Komandos9992 pilnował.
Zabił mnie Szymon i potem powiedział ze nie odda a Komandos9992 nie zrobił nic z tym i mnie wyciszył na 1 godzine i grożił banem.
Odchodzę bo taką macie Administracje która nie pilnuje walk i wymianów + mutuje za nic.
NQ
Themasters opowiesz mi wszystko dokładnie na skype.
Masz ss jak komandos ci pisze że możesz dostać bana?
Pozdrawiam Szel1234
Jedna sprawa jak sprawdziłem ty i Tomik moderator macie jedno ip??? Wytłumaczysz mi to jakoś?
Yyy nie mam z Tomikiem te same bo sprawdzałem na tomika czy ktoś jest na jest na vanishu. Ok teraz ten prpblem zaczeło się tak... Że wasz śtrażnik serwerowy będzie nasz pilnował ale okazało się szymon mnie zabił i powiedziałem czy odda? On powiedział że nie i ze bym spierdalał i kazałen komandosowi że mi ten excalibur z ostrość 5. I komandos powiedział hahahaha dobrze ci tak dziecziaku to go wyzwałem że nie ma kultury i nie jest poczebny w Administracji. I zostałem wyciszony na 59 minut i 59 sekund. I potem grożił mi banem proszę o zdregadowanie policjanta nie ma kultury i wyzywa + mutuje za nic że tak mu powiedziałem i tak sie skończyło......
Wątek do zamknięcia, Administracja nie odpowiada za itemy graczy....
Masz sprawę? Pisz na PW lub na serwerze!
Ok tak tylko spytałem TheMastersPvP .
Zamek administracja nie odpowiada za stracone itemy.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 629.67 kB (Maksimum: 702.73 kB) ]